Openingsuren
Maak uw reservatie online of bel om een reservatie te maken op het nummer: +32 50 34 48 92
Donderdag t.e.m maandag
Donderdag 18 - 22u
Vrijdag 18 - 22u
Zaterdag 18 - 22u
Zondag 12 - 14u / 18 - 22u
Maandag 18 - 22u
Menukaart
Voorgerechten
-
Cappuccino met Zeebrugse garnaaltjes
€ 18,00 -
Gevulde tomaat met Zeebrugse garnalen
€ 26,00 -
Huisgemaakte Garnaalkroketten
Slaatje / Gefrituurde Peterselie € 26,00 -
Huisgemaakte hertpaté met rode biet chutney en rozijnentoast
€ 19,00 -
Gebakken scampi met rijkelijk gevuld slaatje en amandel vinaigrette
€ 19,00 -
Gebakken scampi met look rijkelijk gevuld slaatje
€ 19,00 -
Gepocheerd Ei
Handgepelde Garnalen / Puree / spinazie / Mousseline € 28,00 -
Gegrilde Coquille St.Jacques met spinazie, knolseldermousseline, vissausje met brunoise
€ 28,00
Hoofdgerechten
-
Zeetong met frietjes of puree
€ 42,00 -
Catch Of The Day , dagelijkse prijs
€ 38,00 -
Bouillabaisse, toast en rouille
€ 32,00 -
Filet Pur met verse frieten, slaatje en keuze saus
Saus: Béarnaise, Archiduc, Peper of Roquefort € 40,00 -
Konijn Bourguignon
Krokettten / Appelmoes € 27,00 -
Irish Hereford Grilled
Frieten / Slaatje / Bearnaise - peper - arhciduc - roquefort € 40,00 -
Steak tartaar met verse frieten en slaatje
Steak tartaar word versgemaakt € 25,00 -
Stoverij van het Huis met verse frieten en slaatje
€ 25,00 -
Gebakken kip met dragonroomsaus en druifjes
€ 27,00 -
Gebakken scampi met rijkelijk gevuld slaatje en amandel vinaigrette
€ 25,00 -
Gebakken scampi met look rijkelijk gevuld slaatje
€ 25,00 -
Gevulde tomaat met Zeebrugse garnalen
€ 40,00 -
Gebakken scampi met wok van rijst met champignons, sojascheut , spek, appel en licht curry vissausje
€ 28,00 -
Gepocheerd eitje met puree, spinazie, mousseline en handgepelde Zeebrugse garnaaltjes
Pasta Pesto € 40,00 -
Fazant met wild garnituur en wildroomsaus
€ 37,00
Dessert
-
Chocolademousse met rood fruit
€ 12,00 -
Dame Blanche
€ 12,00 -
Tiramisu met speculoos
€ 12,00 -
Profiteroles with ijs van vanille en chocolade
€ 12,00 -
Coupe aardbei
€ 14,00